BIG BURGERS ON WHEELS ALMERE

BIG BURGERS ON WHEELS ALMERE Nr1 Hamburger van Almere!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1574 beoordelingen
17 jan 2022 om 21:24 Verkeerde burger gekregen
15 jan 2022 om 21:44 Prima eten, zoals altijd wel. Dit keer miste helaas een van de cheese-cakes niet geleverd. We hadden er 2 besteld maar helaas slechts 1 gekregen. Verder prima.
15 jan 2022 om 21:11 Waanzinnig lekker eten je merk gewoon meteen dat het vers is. Vaker besteld altijd perfect :) Wel een van de beste uit de lijst. De carpaccio is een aanrader altijd standaart als voorgerecht
13 jan 2022 om 21:08 Bij 1e bezorging geen patat en 3 cheesecakes zijn als braaksels geleverd. Na klacht weer bezorgd. Geen patat en de 3 cheesecakes weer als kots ontvangen. Ik moest het maar met lepel opschrapen want de smaak is goed vertelde ze. Krijg niks vergoed.!!
13 jan 2022 om 20:33 Tijdig besteld dus langere levertijd. Wel op tijd geleverd met een glimlach en nog lekker warm. De patat is zalig bij ze!
12 jan 2022 om 13:13 Superlekkere burgers en frietjes... elke keer weer een echte traktatie!!!
9 jan 2022 om 16:16 Hamburger was heerlijk, frietjes eigenlijk zelfs te veel. Als er een keuze was voor kleine salade zou ik liever die bestellen
9 jan 2022 om 10:37 The burgers are very tasty and big. Fries were also really good. I will definitely order again.
9 jan 2022 om 1:03 Toppings door elkaar gehaald, bij beide geen Cheddar. Normaal prima, dit rondje een beetje slordig.
7 jan 2022 om 20:13 Zeer lekkere burgers, veel keuze ook! De bijgeleverde patat is 9 van de 10 keer lekker knapperig. Je kan merken dat het met plezier gemaakt wordt.
6 jan 2022 om 21:37 Redelijk prijzig, maar wel erg lekker en zeer grote burger! Top!
4 jan 2022 om 20:00 Burgers oogden groot, maar het was meer brood dan wat anders. Het vlees was smakeloos, nauwelijks saus en daardoor erg droog. De sla, ui en tomaat hadden geen bite (slap). De zogenaamde blueberry muffin was bevroren en smaakte naar zeep. NOOIT MEER!