BIG BURGERS ON WHEELS ALMERE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1786 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Big Burgers on Wheels Almere. Meer weten? Ontdek meer

23 nov 2022 om 19:42 Top
21 nov 2022 om 15:10 Top plek dit. Eten altijd lekker en mooi op tijd. Dit keer waren ze helaas het drinken vergeten, maar na een telefoontje werd deze zonder morren nabezorgd. Foutjes kunnen gebeuren, maar gelukkig lossen zij dit prima op!
20 nov 2022 om 7:02 Ik heb vaker dezelfde hamburger besteld maar ik merk dat ze minder lekker smaken. Broodje smaakte wat oud. We hebben 2 uur gewacht! Na 1,5 uur gebeld waar het eten blijft. Ze gingen net bezorgen. Weer een half uur voorbij. Geen excuses niks!!
19 nov 2022 om 16:50 Goed als altijd. Zeer vriendelijk.
6 nov 2022 om 21:31 Bestel hier al regelmatig burgers die zijn altijd super ! Nu de kip van het spit besteld. Was wel lekker alleen iets te zout. Iets minder zout er over en hij zou echt super zijn.
6 nov 2022 om 10:17 Een hele asociale manager in dienst.
5 nov 2022 om 22:46 Heerlijk!! Alles lekker warm bezorgd.
5 nov 2022 om 19:04 Het was wederom heerlijk. Bedankt voor de leuke persoonlijke traktatie! Ik heb er van genoten. Bonuspunten voor het Big Burgers on Wheels team.
3 nov 2022 om 7:44 Altijd goed eten. Patat lekker vers gebakken en niet te zout. Moet wel zeggen, dat ik het sesam hamburger broodje erg mis. Hierdoor smaakt het net even anders, ipv zo'n saai Hamburg broodje.
1 nov 2022 om 21:41 Normally I don't do reviews, but this one deserves it. Best burger I have ever had!
1 nov 2022 om 18:48 Het was de eerste keer dat ik hier heb besteld. Super lekker Hamburg en patat. Flinke portie. Zeker voor herhaling vatbaar.
31 okt 2022 om 13:54 Zeer prima!