BIG BURGERS ON WHEELS ALMERE

BIG BURGERS ON WHEELS ALMERE Nr1 Hamburger van Almere!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 728 beoordelingen
13 okt 2019 om 7:21 De bezorging kwam 45 min laat. De friet was erg melig in tegenstelling tot eerdere bestellingen waar de friet juist verrukkelijk was. Verder, de double bacon burger heeft evenveel bacon als wanneer je extra bacon besteld op bacon-loze burger.
9 okt 2019 om 20:43 Lekkere spareribs
4 okt 2019 om 0:07 Heerlijk gegeten .Lady burger eg en Big Mr big burger en heerlijk knapperige friet. Mijn man is helemaal tevreden. Zeker tot de volgende keer.
3 okt 2019 om 12:44 Ik had het idee dat ik kip had besteld met friet en wat groenten en kaas, werd alles op een broodje gestapeld behalve de friet. Dus een kipburger met friet voor €15? Gaat nooit meer gebeuren.
3 okt 2019 om 11:41 Als ik een burger haal in fancy restaurants is BBOW mijn referentiekader, no joke. En vaak leggen de restaurants het af. Jullie zijn top! Friet, burgers, service, klantvriendelijkheid. Alles top! Dank jullie wel en veel plezier in de toekomst!
1 okt 2019 om 4:26 Zelf doe ik nooit aan beoordelingen voor winkels ect. Maar Big Burgers On Wheels verdiend van mij een hele dikke pluim. Ze maken hun naam waar, overheerlijke patat, en wat een joekel van een burger. Echt klasse! High End Laptops
1 okt 2019 om 0:12 Spareribs + frietjes waren super, helaas geen hot wings mogen ontvangen en telefonisch contact is helaas niet meer mogelijk. ☹️
30 sep 2019 om 21:36 zoals altijd, levert Miranda smakelijke gerechten. topp!!
30 sep 2019 om 0:40 De spare ribs waren lekker, flinke portie gekregen. Maar werd bezorgd in een tas die al doorweekt was van de saus, friet lag deels door de tas heen en de friet was niet zo warm meer. Dat was wel erg jammer.
29 sep 2019 om 22:10 Brood was lekker, saus was lekker, toppings ook behalve de burgers zelf
25 sep 2019 om 19:48 De burger was goed en lekker. Alleen het patat was een grote teleurstelling. Ten eerste was het erg weinig en het patat wat erbij zat was zeer ver door gebakken.
24 sep 2019 om 13:53 Burger was hartstikke rauwig! Heb toen gebeld voor een nieuwe collega geeft aan dat ze altijd zo zijn. . Heb gevraagd on een nieuwe en als antwoord kreeg ik ( jaa hoor graag wil ik dan wel 5sterren ) brutale snotaap. vervolgens was de nieuwe ook best rauw